Voor wie?

De AM Verzekeringsrally is interessant voor alle financiële dienstverleners, zoals professionals die werkzaam zijn in of voor de verzekeringsbranche, directie- en managementleden, maar ook staf- en beleidsmedewerkers bij verzekeraars of intermediairs, onafhankelijke financieel adviseurs, toeleveranciers óf serviceproviders van de verzekeringssector. 

Datum

23 mei 2023
 

Locatie

De startlocatie is nog onbekend. 
 

Wat is een rally?

Bij rally rijden denk je wellicht snel aan de FIA World Rally Championship, zo snel mogelijk een bepaald parcours afleggen in een daarvoor aangepaste auto. Bij de AM Verzekeringsrally op dinsdag 23 mei gaat het daar juist niet om. Hier is het doel een onbekende route zo correct mogelijk te rijden. Dit doe je middels de instructies en opdrachten in een routeboek, wat zorgt voor een leuk tweespel tussen bestuurder en navigator.

De route wordt uitgezet op de openbare weg over de prachtige Veluwe, meestal landelijke wegen. Deelnemers van de AM Verzekeringsrally dienen zich dan ook strikt te houden aan de geldende verkeersregels. Tijdens het rally rijden staat teamspel voorop; de communicatie tussen bestuurder en navigator is van groot belang om goed te finishen.
 

Inschrijven

Je kunt je hier inschrijven voor een nieuwe editie van de AM Verzekeringsrally. 
 

Annuleren

Tot vier weken voor aanvang van het event kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het event ben je 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het event ben je het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Je plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.
 

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V., gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.